072-57 21 777 info@tpblok.nl

Algemene praktijk informatie

Tarieven behandelingen

Wij hanteren voor al onze behandeling de standaardtarieven zoals vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZA). Deze tarieven worden jaarlijks opnieuw vastgesteld en gepubliceerd.

Wilt u precies weten wat de huidige tarieven zijn? Dat kan natuurlijk. Klik hier voor het KNMT tarievenoverzicht op de website van het KNMT.

Techniekkosten

Het is soms noodzakelijk werkstukken in een tandtechnisch laboratorium te vervaardigen. Deze werkstukken kunnen eenvoudig, maar soms ook complex zijn. Het werkstuk kan veelal op verschillende wijze of met verschillende materialen vervaardigd worden.

Wij informeren u vooraf zo goed mogelijk over de kosten. U kunt vooraf altijd een begroting vragen. U heeft zo op voorhand een indicatie van de techniekkosten.

Betalen

U ontvangt uw rekening van Infomedics
In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Het versturen en innen van onze rekeningen hebben wij uitbesteed aan Infomedics.

Na uw behandeling in onze praktijk, controleert Infomedics of deze gedekt wordt door uw zorgverzekering. Als u niet (volledig) verzekerd bent voor de behandeling stuurt Infomedics u een rekening.

Uw rekening betalen
U heeft 30 dagen de tijd om de rekening te betalen. Betaalt u via internetbankieren, let er dan op dat u de betaalgegevens gebruikt die op deze rekening staan. U kunt ook de QR-code die op de rekening staat scannen met uw mobiele telefoon. U wordt dan direct naar uw iDEAL betaalpagina geleid. Alle betaalgegevens zijn al netjes voor u ingevuld, waardoor u alleen nog akkoord hoeft te geven op de betaling.

Digitale rekening
Als uw mobiele telefoonnummer en e-mailadres bij ons bekend zijn, kunt u uw rekening voortaan ook digitaal ontvangen. Wilt u hier gebruik van maken? Geef dit bij ons aan tijdens uw volgende bezoek.

Wat gebeurt er met uw gegevens?
Om rekeningen snel en correct te kunnen verwerken, delen wij uw gegevens met Infomedics. Infomedics heeft zijn systemen maximaal beveiligd en voldoet aan alle wet- en regelgeving rondom privacy. Ontdek wat Infomedics allemaal doet om uw gegevens te beschermen.

Vragen over uw rekening
Op de website van Infomedics vindt u de antwoorden op veel gestelde vragen. Ook kunt u op de website via de rekeningchecker snel en eenvoudig controleren of uw rekening al is betaald. Komt u er niet uit, dan kunt op werkdagen tussen 09.00 – 17.00 uur bellen met de Servicedesk van Infomedics via telefoonnummer 036 – 20 31 900.

Bel ons op 072 – 5721777

Bremlaan 24a, 1702 VG Heerhugowaard

Openingstijden

Maandag – donderdag: 8.30-16.00 en incidenteel op vrijdag 8.30-12.00

Algemene voorwaarde

Tandartspraktijk Blok is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT). Ook alle tandartsen die bij ons werken zijn aangesloten bij de KNMT.

De KNMT heeft een aantal spelregels – algemene voorwaarden – geformuleerd voor de betaling van behandelingen. Wij werken met deze voorwaarden. Ze zijn van toepassing op al onze behandelingen. Dit zijn geen kleine lettertjes, maar een aantal logische afspraken waar wij ons aan houden.

De algemene voorwaarden kunt u hier downloaden als document (pdf).

Annuleren

Mocht u om welke reden dan ook, verhinderd zijn om een afspraak bij de tandarts, mondhygiënist, preventie-assistente na te komen, wilt u dit dan vroegtijdig maar in ieder geval uiterlijk 24 uur van tevoren melden. Belt u dan 072-5721777.

Bij niet annuleren of annuleren binnen 24 uur voor de afspraak, behoudt de tandartspraktijk zich het recht voor de gereserveerde tijd in rekening te brengen, wanneer geen andere patiënten konden worden behandeld of andere gehonoreerde werkzaamheden konden worden verricht. De tandartspraktijk hanteert hierbij naar redelijkheid een percentage (0-100) van het bedrag van de voorgenomen behandeling.

Privacybeleid

Uw privacy wordt door ons gerespecteerd. Tandartspraktijk Blok streeft ernaar om uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen en zal vertrouwelijk omgaan met de informatie die u bij ons aanlevert. Bij de verwerking van persoonsgegevens nemen wij de geldende wet- en regelgeving op het gebied van privacy in acht.

In onze privacy- en cookieverklaring (pdf) is beschreven hoe wij met uw gegevens omgaan.